Overheid in Utrecht

Gemeente IJsselstein (Utrecht)

Pagina 1 van 4 (31 resultaten)

Dhr. Patrick van Domburg

Functie: BurgemeesterPolitiek: VVDIn dienst sinds: september 2015 (3 jaar, 11 maanden in dienst)
Portefeuille: Algemene en bestuurlijke zaken, Regionale samenwerking, Juridische zaken, Brandweer / Politie, Burgerzaken, Vergunningen, Welzijn, Evenementen en marketing, Openbare orde en VeiligheidToelichting: Coalitiesperiode 2018-2022
Patrick van Domburg heeft in zijn portefeuille: Openbare orde en Veiligheid, Toezicht en Handhaving, Horeca-, exploitatie- en evenementenvergunningen, Dierenwelzijn, Bestuur en organisatie (o.a. bestuursorganen, algemene en juridische zaken, privacy, bijzondere wetten en verordeningen), Regionale samenwerking, Archief, Communicatie en PR, Digitale informatievoorziening en Stedenbanden.

Bestuursperiode 2015-2018
Patrick van Domburg heeft in zijn portefeuille: Openbare orde en Veiligheid, Bestuur en organisatie (o.a. bestuursorganen, algemene en juridische zaken, privacy, bijzondere wetten en verordeningen), Bestuurlijke vernieuwing, Communicatie en PR, Stedenbanden en Project "Regionale Samenwerking.

Patrick van Domburg is zowel voorzitter van het college van en wethouders (B&W) als voorzitter van de gemeenteraad van Ijsselstein. Van Domburg is voorzitter van de gemeenteraad, presidium en van het college van B & W. Hij is geen lid van de raad, maar heeft daarin een raadgevende stem. Van het college is hij wel lid en mag dus meestemmen over de voorstellen. Als de stemmen staken in het college telt de stem van de dubbel.
Werkzaamheden bij de Overheid:
Patrick van Domburg is ambassadeur Maatwerkaanpak regeldruk bedrijven (ministerie van EZ). Tevens is hij ambassadeur van de Nationaal Commissaris Digitale Overheid.

Patrick van Domburg is voorzitter van UW Samenwerking. UW Samenwerking is de ambtelijke samenwerking tussen de gemeenten Ijsselstein en Montfoort.

Dhr. Erik Luchtenburg

Functie: GemeentesecretarisIn dienst sinds: september 2017 (1 jaar, 11 maanden in dienst)
Portefeuille: Algemene en bestuurlijke zaken, P&O, BedrijfsvoeringToelichting: Gemeentesecretaris en algemeen directeur van UW Samenwerking (de ambtelijke organisatie van de gemeenten Ijsselstein en Montfoort).

Mevr. Hanan Koulalli

Functie: Griffie

Dhr. Arnout van Kooij

Functie: GriffierIn dienst sinds: september 2015 (3 jaar, 11 maanden in dienst)
Toelichting: De raadsgriffier geeft ondersteuning aan de gemeenteraad en de raadscommissies. Arnout van Kooij is als secretaris aanwezig bij alle vergaderingen, beantwoordt eventuele vragen en zoekt de ambtelijke informatie die de raad en de commissies nodig hebben om hun werk goed te kunnen doen.

Taken griffier: Voorbereiding en nazorg van de vergaderingen; ondersteuning van de raad, raadscommissie en voorzitter en het zijn van contactpersoon voor vragen over de gemeenteraad in Ijsselstein.

Mevr. Antastasia van Noort-van der Lugt

Functie: RaadslidPolitiek: Fractievoorzitter VVD (2014-)
Coalitie, aantal zetels: 6
In dienst sinds: maart 2010 (9 jaar, 5 maanden in dienst)

Dhr. Kees Duijvelaar

Functie: RaadslidPolitiek: VVD
Coalitie, aantal zetels: 6
In dienst sinds: maart 2018 (1 jaar, 4 maanden in dienst)

Mevr. Els Kooij-Bas

Functie: RaadslidPolitiek: Fractievoorzitter ChristenUnie (2014-)
Politiek leider ChristenUnie
Oppositie, aantal zetels: 1
In dienst sinds: maart 2014 (5 jaar, 4 maanden in dienst)

Dhr. Paul Nieveen van Dijkum

Functie: RaadslidPolitiek: Fractievoorzitter PvdA (2018-)
Oppositie, aantal zetels: 1
In dienst sinds: maart 2018 (1 jaar, 4 maanden in dienst)

Mevr. Sarah Zandstra

Functie: RaadslidPolitiek: LDIJ
Coalitie, aantal zetels: 7
In dienst sinds: maart 2018 (1 jaar, 4 maanden in dienst)

Dhr. Herman Franken

Functie: RaadslidPolitiek: LDIJ
Coalitie, aantal zetels: 7
In dienst sinds: juni 2018 (1 jaar, 2 maanden in dienst)